BURSA / KESTEL - KESTEL BEŞEVLER ORTAOKULU

KESTEL BEŞEVLER ORTAOKULU

.
Adres
VANİMEHMET MAH. GÜNEŞ CAD. KESTEL BEŞEVLER ORTAOKULU SİTESİ NO 2/3 KESTEL / BURSA
Vizyon
Öğrencilerimizin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarına uygun ve üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten ve ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Ulaşım
Bursa Otobüs Terminalinden 91 nolu Belediye otobüsü ile ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Doğu Garajından Kestel Toki dolmuşları ve Kestel Toplu Konutlar Dolmuşları, Arabayatağı istikametinden 1K otobüsleri ve Bursaray Kestel istasyonundan 2K .2KC ve D11 otobüsleri ile ulaşımı mümkündür.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezinde bulunan okulumuz, Bursa İl Merkezine yaklaşık 12 Km uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuz, Matematik Öğretmeni Mihriban Aslı Kırçıl liderliğinde üç tane e-Twinning projesine katılmaktadır. Bunlar: Size Bir Mektubum Var, Yerim Seni Matematik ve Green Growth (Yeşil Büyüme). Fen Bilimleri öğretmeni Cesim ÖZDEMİR yönetiminde 5/B sınıfı olarak ´´Ailemle Kitap Okuyorum ´´ projesi