BURSA / KESTEL - KESTEL BEŞEVLER ORTAOKULU

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Uç, Uluslararası K. Karate Federasyonu ve Türkiye Karate Federasyonu'nun ortak organizasyonuyla düzenlenen Balkan Şampiyonasında 2.olan Beşevler Ortaokulu öğrencisi Sare Erguvan’ı makamında ağırlayıp tebrik etti ve ödül takdiminde bulundu.

Ara

Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen bizim için her zaman özel olan sevgili öğrencilerimize , Yasemin ve Hiranur öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Hafif Otistik Sınıfı öğrencilerinin Cumhuriyetimizin 100. Yılı temalı etkinlikleri.Bu çocuklar harika. Çocuklarımızı ve öğretmenlerimiz Zeynep ve Saliha hanımı tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz Hafif Zihinsel Engelli öğrencilerimizin 100.yılı temalı pano çalışması ve diğer çalışmalarıdır. Öğrencierimizi ve öğretmenlerimizZehra , Yasemin ve Hiranur hocalarımızı bu anlamlı çalışmaları için tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Osman Akyol tarafından 5. Sınıf öğrencilerimize yönelik sınıf rehberlik programı olan Kimden, Nereden, Ne Zaman ve Nasıl Yardım İsteyeceğini Bilir kazanımıyla ilgili grup çalışması yapıldı. Öğrencilerin zor zamanlarda yardım isteyebilecekleri kişi ve kurumları öğrenmesi sağlandı.

May

Beşevler Ortaokulu Anasınıfı D şubesi öğrencileri aile katılımı ile kendi yaptıkları  Waffle yiyerek lezzetli vakitler geçirdiler katkıda bulunan velilerimize teşekkür ediyoruz

May

2023-2024  eTwinning başvuruları sonuçlandı. Okulumuz büyük bir başarıya daha imza atarak eTwinning okulu oldu.

Nis

Okul Sporları kapsamında yapılan Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasında okulumuz 3. olmuştur.Başarılarından dolayı Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ömer Akgül ve öğrencilerimiz tebrik ediyoruz.

Nis

Kestel Beşevler Ortaokulu ailesi olarak öğretmenlerimiz ve ailelerinin yoğun katılımı ile okulumuzda ilk iftar etkinliğimizi gerçekleştirdik.Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ,katılımları ile bizleri onurlandıran öğretmenlerimiz ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz anasınıfı Mucitler sınıfı masal dinleme etkinliğinde Türkçe Öğretmenimiz Güllü Kaya'nın masalları ile dinlendiler.

Nis

Polis Haftası kapsamında okulumuz Anasınıfı öğrencileri Kestel Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek polislerimize karanfillerini takdim ettiler.

Nis

Okulumuz Anasınıfı Yıldızlar şubesi ; karton , gazoz şisesi ve alüminyum folyo kullanarak Çanakkale Şehitliği'ni sembolize ettiler.