BURSA / KESTEL - KESTEL BEŞEVLER ORTAOKULU

eTwinning Okulu Olduk

2023-2024  eTwinning başvuruları sonuçlandı. Okulumuz büyük bir başarıya daha imza atarak eTwinning okulu oldu.

Okulumuz Avrupadaki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla, 2023-2024 eTwinning projeleri ile daha önce aldığımız Ulusal Kalite Etiketleri sonrası şimdi de eTwinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Okulumuza bu haklı gururu yaşatan, eğitimde ilerleme sürecine destek veren Müdürümüz Sayın Metin KARAMAN'a, projelerin yürütülmesinde aktif rol alan Türkçe Öğretmenimiz Güllü KAYA'ya, Matematik öğretmenimiz Mihriban Aslı KIRÇIL'a, desteklerini esirgemeyan İngilizce öğretmenimiz Bahadır AKER'e, tüm veli ve öğrencilerimize, ilçe ve il koordinatörlerimize teşekkür ediyoruz.

Yayın: 08.05.2023 - Güncelleme: 16.05.2023 09:48 - Görüntülenme: 379